torsdag den 15. september 2011

Moderkærlighed





Forleden dag havde vi besøg af Molly Jahn fra USA her på Billeslund. Hvem er hun så - jo hun er såmænd den ene af "forældrene" til den græskar-sort, der hedder "carnival" og som er i kasserne næste uge.



Molly Jahn har gennem mange års arbejde udvalgt og krydset forskellige græskar-sorter, for at udvikle en ny græskar-type. På et tidspunkt møder hun en anden "græskarfreak" som også har arbejdet med udvikling af nye græskar. De to krydser deres "børn" og på den måde opstår carnival græskar.



Carnival er en velsmagende og flot udseende græskar, som desuden er meget velegnet til at vokse i et køligt og relativt solfattigt land som Danmark. Netop i år har Carnival græskaret vist sin styrke i forhold til mange andre græskartyper. Vi kan nemlig konstatere, at selv om det har været en solfattig sommer, har carnival givet mange flotte græskar, som bliver høstet netop i disse dage.



På Billedet er det Audra som viser et grønt carnival græskar - carnival giver græskar i alle mulige nuancer af gul, grøn & orange.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar